EQUICHANNEL.cz a časopis Jezdectví mají nového vydavatele

29. 5. 2019 EQCH redakce Autor fotek: Lenka Brothánková
/data/imgs/00313045l.jpg
/data/imgs/00313045l.jpg

Milí přátelé, zpráva měsíce května pro všechny naše fanoušky je tu! Portál EQUICHANNEL a časopis Jezdectví se spojují pod křídly nové mediální skupiny Equi Press. Co to pro nás všechny znamená?

Měsíčník Jezdectví zaměřený na koně a jezdecký sport změnil v průběhu května 2019 vydavatele, kterým je nově společnost Equi Press s.r.o. Součástí stejné mediální skupiny se stal i webový portál EQUICHANNEL.cz, jehož vlastníkem je od května 2019 taktéž společnost Equi Press s.r.o.

Časopis Jezdectví získal za dlouhou dobu své existence řadu příznivců napříč jezdeckými generacemi a styly, a věříme, že i nadále si zachová svou výjimečnost.

Webový portál EQUICHANNEL.cz je o něco mladší než jeho stájový kolega, má "teprve" 22 let :), ale díky své odbornosti a rozsahu témat je mezi příznivci koní a jezdeckého sportu vysoce oblíben a ceněn.

Naším cílem je, aby značka Equi Press poskytovala komplexní informace o koních a jezdeckém sportu, a to jak prostřednictvím tištěných a on-line médií, tak s využitím různých platforem pro setkávání a odborných debat.

Před námi je nyní období inovací, v němž budeme hledat nejlepší způsob, jak propojit stávající projekty navzájem a zároveň i s novými mediálními projekty v oblasti jezdectví a všeho kolem koní.

Pro čtenáře a předplatitele Jezdectví a EQUICHANNELu se aktuálně nic nemění. V příštích týdnech budou i nadále dostávat svůj časopis a on-line články připravované stejnými redakčními týmy, následně projdou vylepšením jejich weby a aplikace pro mobily. Stávající kontakty (inzertní a obchodní oddělení) zůstávají zachovány, v případě jakýchkoli dotazů se obracejte na kontakty uvedené v tiráži časopisu či na webových stránkách.

Děkujeme dosavadním vydavatelům za jejich kvalitní práci a čtenářům za jejich přízeň a věříme, že nám ji zachováte i nadále. ♥

Za celý tým Equi Press se na další výzvy a spolupráci těší

Klára Damborská

Equi Press s.r.o.
IČ: 081 32 631
Rozkošného 1058/3
Praha 5

 

Podobné články

Časopis Jezdectví dnes vydal tiskové prohlášení o změně na postu šéfredaktora, které níže otiskujeme v plném znění.

PF 2019
31. 12. 2018 EQCH redakce

Milí čtenáři, přejeme vám spoustu šťastných skoků, kroků i překroků do dalšího roku a těšíme se na všechny společné chvíle! Pište nám své náměty a…