Na nádraží v Sydney se potuloval kůň. Zvažoval nástup do vlaku

15. 4. 2024 Michael Mlynář Zdroj: Novinky.cz URL zdroje: www.novinky.cz
Novinky.cz
Novinky.cz

Na začátku dubna překvapil lidi ve vlakové stanici na předměstí Sydney nezvyklý spolucestující. Po nástupišti totiž pobíhal kůň a v jednu chvíli se zdálo, že snad i zvažuje nástup do vlaku. Nakonec si to však rozmyslel a odešel po svých.

Ve vlakové stanici Warwick Farm na předměstí Liverpoolu na západě australského města Sydney se bezpochyby odehrálo již leccos. Ale jistě se zde nestává často, že by zde na vlak čekali koně, jako tomu bylo večer ve pátek 5. dubna.

Jak poznamenal web The Washington Post, šlo o typického problémového cestujícího, protože neměl jízdenku, zabíral na nástupišti příliš místa, lidé před ním v obavách ustupovali, vlaky musely zpomalovat a zaměstnal i členy bezpečnostní služby.

K incidentu se vyjádřil dokonce i premiér australského státu Nový Jižní Wales Chris Minns: „Netušil jsem, že to budu muset říci, ale koně do vlaků nepatří,“ okomentoval neobvyklou událost na sociální síti X.

Celý článek přináší Novinky.cz: Na nádraží v Sydney se potuloval kůň. Zvažoval nástup do vlaku

TN.cz
Podobné články

Představitele výrazných rolí znají čeští diváci především z filmů z šedesátých a sedmdesátých let. Vysoký a nezaměnitelný Jean Rochefort vypadal jako…

Na kolbišti ve Velké Chuchli se od 27. do 30. června uskuteční pátý ročník mezinárodních parkurových závodů, tzv. Pohár národů. Organizátoři z Czech…