PODKOVÁŘ: Vznik podkovy v ohni je magický. Koně zklidní chleba s rumem

24. 10. 2017 21:00

Obrázky: 1

Autor: Radomír Dohnal Rubrika: Různé Zdroj: iDNES.cz Počet přečtení: 638 Komentuji zde: Ne Bookmarkován 0 krát

Na podkovařině má nejraději kontakt s lidmi kolem zvířat. A pak odhadování koňské povahy. „To se neokouká. Musíte si přitom pořád dávat pozor, není to fabrika. Každý kůň potřebuje individuální přístup," říká šumavský podkovář Luboš Kocman v dalším díle seriálu Lidé Česka. Na zklidnění nervózního koně je podle něj nejlepší talíř se solí či chleba napuštěný rumem.

 Rozhovor s kovářem Lubošem Kocmanem přináší deník iDNES.cz: PODKOVÁŘ: Vznik podkovy v ohni je magický. Koně zklidní chleba s rumem

Připojené obrázky

Ohodnoť článek:

1 2 3 4 5

Čím více bodů, tím lepší hodnocení.

Článek hodnotilo 0 čtenářů. Celkový počet bodů: 0.

Linkuj na:

Sdílej článek na Linkuj.cz Sdílej článek na Jagg.cz Sdílej článek na De.licio.us Sdílej článek na Connotea.org Sdílej článek na Facebook.com


Equichannel na Facebooku

Děkujeme
našim
partnerům: