Reakce na [1434353]:
Kus Miso :-)).Vim,ze na tomto foru je to nepochopitelne,ale ja Lavery kone neznam :-)).
Ted neni cas lustrovat.Resili jsme ji nekdy?(chov)
Pokud je to ona.Tak muj nazor
Tak bych rekl ze zrovna ta plnokrevna klisna neni ideal.
Do plnokrevneho chovu pro me bez pardonu ne.
Do teplokrevneho moc diskuzi.
Masis byl hodnocen.Ke kvalitam Detvana neni co dodat.Rodina Likoni celkove je slusna, i kdyz tady konkretne ..
Spojeni Masis x Detvan o.k.
Pro me je problem ten Gala Boy.Kariera slusna.Plemenik byl jaky byl.I kdyz co mohl ukazat tam kde stal a v te dobe u nas...Jeho rodina produkovala pravidelne vysoke pocty vitezu a vede ke slusnym klisnam,ale taky zadna slava.
Jako m.o. neberu.
Otec GB neni vyznamny prislusnik linie...
Do teplokrevneho chovu by bylo mozne dat GALA BOY plus za vykonost potomstava.Otec ovsem opet nic.Az na ty skokany.
Celkove me nicim nenadchne.Nejsou u nich ve sportu nejake vyznamne pozice na materskych stranach
Mozna pri premysleni by se neco vymyslet dalo.....
Tot ve fofru muj nazor.
Pokud je klisna ovsem matka legendy "famozni zrzek" :-)).Vyvstava nova otazka
Treba u Lincolna a jeho potomku se to neprojevilo.(u Reguluse je rodokmen o necem jinem).
Ovsem kdyz je u zrzky ta Likoni tak blizko a jeji baba taktez.A V PRIME RODINE je nutne mit na pameti,ze je to matka RHODORA xx a LAMA xx.To neni jen slavna historie(vcetne OH kovu) a celkove IT(a castecne FR) angloarabu,ale hlavne NESKUTECNYCH PRIBEHU S POVAHAMA techto koni :-)).Proste takovych magoru krome tech s priponou "AA Sardo" uz po svete moc neskace a nebeha :-))
Jsou teda nahody nebo je historie "zrzku" podobna tem ze Sardinie