Reakce na
[1426273]: Decent Fellowa měl pan Vydra zřejmě proto, že i Decent je vítěz Velké Pardubické. Josef Váňa seděl samozřejmě na Tiumenovi a jeli a vedli dialog bok po boku, takže z hlediska zodpovědnosti v pořádku: Decent už netrénuje, je vyžraný a místo, kde se pohybovali, důvěrně zná. Akorát si pan Vydra pravděpodobně prosadil "bez udidla", a to už mi přišlo jako zbytečné píchání do vosího hnízda. Míru rizika ale nepřísluší posuzovat mně, pouze za sebe říkám, že bych do toho v případě DF nešla.
Ale jinak musím souhlasit s tím, že on už asi fakt je na podobné situace zvyklý. Dost možná zpočátku zkoušel prosadit nejen bez udidla, ale i bez sedla... Sedlo ale měl (šílenou šlupku dostihovou, tedy žádné pohodlí; ale měl ji).
Leithian: šlo o soukromé fotky. Vlastně bych to vůbec neměla tady rozpitvávat, což si uvědomuju a omlouvám se za to, ale mě to prostě nadzvedlo, hodně moc. Pan Vydra se v klidu projede na vítězi VP bez udidla a pravděpodobně z toho vyvodí další naprosto nesoudné, scestné a bohužel pro méně zkušené koňáky nebezpečné závěry. A to je špatně. A dokud se nikdo pořádně nezmrzačí, dokud mu volně pobíhajícího koně v rámci vandru nesejme auto anebo tím nezabije rodinu s dětmi, tak mu skutečné důsledky jeho "osvěty" úhledně zabalené v "přirozenosti" nedojdou.
:-(