NAŠEL SE KŮŇ!!! SPÁLENÉ POŘÍČÍ - PLZEŇ
-
| Vloženo 09. 08. 2011, 20:07
Prosím všechny o roznesení informace - v obci Spálené Poříčí se našel koník - menší, spíše poník, hnědák bez odznaků, valach, neokovaný, s červenou ohlávkou. Prý již od včera vídán po okolí. Pokud víte o majiteli, prosím, kontaktujte ho a předejte mu můj telefon - 775 086 050.
-
| Vloženo 09. 08. 2011, 21:32
Doplním informace - policie byla informována, zatím nikdo koně nepostrádá. Koník je ustájen v ohradě ve Spáleném Poříčí, nakonec se podařilo najít aspoň to, téměř jsem už ztratila víru v pomocnou ruku nejbližších koňáků... Obvolali jsme kde koho, Milínov, Blovice, Nezvěstice, Kornatice... všichni své svěřence mají. Pravděpodobně se jedná o koníka "ze dvorka" nebo z pastevka, kde není až tak častá kontrola. Je v dobrém stavu, srst lesklá, takže předpokládám, že by někde chybět měl. Zkuste prosím popřemýšlet, zda jste takového koníka neviděli někde v okolí v nějaké vesničce.
-
| Vloženo 09. 08. 2011, 22:35
už víme, dořešíme zítra ráno. díky EQ se povedlo najít rychle info, takže díky. původní majitelka se mi ozvala na mejl, nový majitel bude kontaktován taktéž...