Reakce na
[1411059]: ještě se vyjádřím ktomuto Lokki:
Znovu to zopáknu, rychlost 15km/h není povinná, je k diskuzi a zdaleka nestačí na výhru - sorry vattunko, ale 40tku za patnáct vyhraješ jenom kontumačně (většinou proto, že ostatní neodhadli terén a koně). Čtyřicítka je Z - já nevím, kde už by měli jinde začínat amatéři (ty tvoje rychlokvašky) běhat - a to že je průměr sezony spíš ke 20km/h než mín není moje vina (a někdo, kdo dal 60km s průměrem 26 by o tom neměl mluvit vůbec). BTW letos by sis za patnáct ani neškrtla. Takže možná na to u nás není terén, akorát že to nikdo neví a tím pádem nebylo vítězi třeba v Hoštce blbý vyhrát s průměrnou rychlostí 23km/h.
Je zvláštní že Slavošov jsem vyhrála rychl.13.799,ano bylo to Sko,ale právě o to jde,pokud budu lítat Zka 20km v hod.,nikdy se na 80nedostanu,proto pravidla ,katgorizace...
a v Hoštce jsem byla,shodou okolností jsem si také dovolila vyhrát,tentokrát 60km.sice rychl.16,591.ale i tak jsem koně celou dobu brzdila abych ho v tom hlubokém blátě a na těch silnicích neodrovnala,takže sorry ale jet v Hoštce 40 rychlostí 23 v hodině je prasárna,tím se omlouvám majiteli a jezdci a gratuluji,ráda bych ho viděla s tímto koněm nekolik dalších let ,hlavně na vyšších distancích:-)) a je úplně jedno jestli má nakováno nebo ne,a o tom to je,ne o jednom,dvou závodech.
V enduru prakticky žádný rychlokvašky nejsou - úspěšní jezdci jako ty a tobě podobní svojí nečinností nebo přímou podporou současnýho přístupu k licencím vstup nováčkům dokonale zamezili. Jedinej, kdo dneska může začít jezdit endurance jsou parkuroví nebo drezurní jezdci, přesně tak jak jste si to přáli.
a ještě k tomuhle:opět jseš mimo mísu a kdyby ses pořádně zajímal,nikdy by jsi toto nenapsal.to že jsou už dávno na papíře jiná pravidla pro získání ZZVJ, aby byla opět samostatná pro enduro jezdce,brzdí úplně někdo jiný a to že toto prosazují hlavně jezdci na mezinárodní úrovni,kteří už dávno licence mají,potažmo jejich děti,je fakt zvláštní,pořád se divím, že se na to už nevyprdnem,protože pro sebe to rozhodně nikdo z těchto lidí nedělá,ale kvůli Vám,kteří to stejně neoceníte.....fuj to jsem se rozčílila,tím se omlouvám že to je trochu OT.