Kochánky - Megera

• Stálý odkaz | Vloženo 13. 11. 2010, 20:53

A můžu taky přijet? Nabízím štrůdl, bábofku a mlíko (v kombinaci s grilovanou fjordkoulí, kafem a pivem za výsledek/následek neručím):-)))
  • Stálý odkaz | Vloženo 13. 11. 2010, 22:55

Reakce na [1380066]: No tak to můžeme rovnou vyřezat nějakýho placatýho paňáka s dírou pro obličej, tam si střídavě budem stoupat a antifani si můžou mírný poplatek hodit. A Rumba dodá munici :-). Akorát vnitřní veřejnost bude mít zakázáno házet, je mi jasný na co myslíte :-))))
  • Stálý odkaz | Vloženo 14. 11. 2010, 07:44

Přemýšlím,jak se v populaci rohanu podařilo zakotvit jako synonymum "prima bašty" termín"uzená fjordoule",upřímně podezírám jako" toho vzadu" norského skřeta z jihu::-(.
    Rohanští,nesmíte na tu popagandu slepě slyšet,čtěte toho Koukolíka!
    Fjordkoule přenáší opar lysivý,parazity v kotlince nevídané a resistentní na vše včetně pyrantelu a prazikvántelu,vozhřifku také a jsou nepoživatelné,neb se skládají z chlupů /moc/,tuku /moc/ a kostí /dosti/!
    Mnohem lepší a zdravější jsou erteple z Highlandu,ty neobsahují ty negativní vibrace z mrtvých zvížat!

Jina musím upozornit,že staré říkadlo z kraje praví,že "pokud se někteří srazí,indián tam nedorazí":-)
    Rumbo,klid,dřevěné uhlí lze v krajním Lambarene použít místo živočišného:-).
  • Stálý odkaz | Vloženo 14. 11. 2010, 07:59

Žofro,hele, zase to moc komplikuješ. To se prostě vezme fjourdoule, vyndá se z ní flákota, placne na vohňa a howgh.
    A tvoje přeposlední věta (to je ty druhá odzadu) je veskrze nepravdivá. Protože když se někde něco srazí, jsem u toho. Taky mám krevní malování domodra skoro všude.
  • Stálý odkaz | Vloženo 14. 11. 2010, 09:35

Reakce na [1380080]: přesně tohle mě taky napadlo - a když se tomu udělá pořádná reklama :-))), tak ten baráček Megeře vyženeme i vo štok vejš!
  • Stálý odkaz | Vloženo 15. 11. 2010, 09:00

Reakce na [1380100]: Jak "taky napadlo" !!!!, Neopovaž se uzurpovat si moje intelektuální dílo :-)). No a co rovnou udělat u Meg nějakou náboženskou pouť? Něco jako chlastací hubert v sedě :-))
  • Stálý odkaz | Vloženo 15. 11. 2010, 12:04

Reakce na [1380206]: Aspoň Žofré vidí, že je jedno, jestli ty filosofuješ ve Sklepě a já ve sklepě - ve finále máme stejný výsledek, jen ty tomu říkáš intelektuální dílo, já nápad:-)))

Ad chlastací Hubert v sedě - to jako aby Megerka měla mimo to, že má vše kolem dokola ohořelé a zplesnivělé, ještě vše poblité;-)?
  • Stálý odkaz | Vloženo 15. 11. 2010, 12:38

Reakce na [1380276]: Dobrý místo pro filosofy je sklep i Sklep,horší je řádit pod mřížkou:-).
  • Stálý odkaz | Vloženo 18. 11. 2010, 08:05

rumba07
    Reakce na [1380206]: to jako aby Megerka měla mimo to, že má vše kolem dokola ohořelé a zplesnivělé, ještě vše poblité;-)?

Jak "poblité" ???. Čerstvě impresionisticky vymalované :-)))
  • Stálý odkaz | Vloženo 17. 12. 2010, 13:14

Zdravím do Kochánek, doufám, že s nadcházejícími svátky se situace doma aspoň částečně rozjasnila a když ne, přeji aby ty další léta Megeře vynahradila všechna příkoří a smůlu....
  • Stálý odkaz | Vloženo 22. 12. 2010, 10:28

Evo děkuji, megera si nepřeje nic jiného, zejména po denodenním vyprošťování aut ze závějí, zoufalých pokusech dostat se autem domů po zledovatělé serpentině, urputných akcích na vyprošťování kamionu, naraženém lokti a teď už i kyčli a zápěstí... megera si myslí, že by jí bylo nejlépe, kdyby jí naložili do obrovské lahve s formaldehydem a ukazovali jí jako odstrašující příklad, strašili s ní děti a starce a nakonec jí šoupli někam do klidu muzea oblud....
    To ovšem nic nemění na tom, že přeje všem svým přátelům krásné a klidné vánoce plné pohody a všem děkuje za pomoc, podporu, povzbuzení, laskavost a vlídnost. Vážím si toho i když nemám moc času na komunikaci, tak Ti, kterých se to týká jistě cítí, že na ně vděčně myslím a vzpomínám.
    Nepřátelům a nepřejivcům přeji také pěkné vánoce, pošlapané nohy z hypermarketů, hodně opadaného jehličí na hodně chlupatýc kobercích, skvělé dárky jako třeba poslední model oblečení ve malé velikosti a tak, znáte mě....
    ZVířatům přeji pánečky s mozkem a pilnýma rukama, zdraví a volný pohyb jak jen to půjde, pánečkům zvířata zdravá a spolupracující....
    Equichanelu rozrůstající se skupinu uživatelů, kteří budou získávat zkušenosti a přátele, uživatelům méně reklam a více pospolitosti (kterou se dosud nepodařilo vymýtit) a všem super rok 2011 s vybračním číslem 4, které je číslem usilovné práce, takže nebojte, zapotíte se všichni :-)))
  • Stálý odkaz | Vloženo 25. 12. 2010, 17:30

Reakce na [1384890]: Megero, neboli paní Pivoňková - naše super dodavatelko skvělé mrkvičky (doufám, že vám poslední platba došla, posílala jsem bez komentáře, tak snad jste pochopila z výpisu, že byly za tu mrkev z Trojáku), mám s vámi hluboký soucit. Buďte v pohodě, i my parchanti z velkoměst každý den ráno bojujem, abychom vyjeli s autem ze závějí - úřad uklízí silnici stylem, že nám všechno nahrne na auta, takže fakt - soucit největší, vím jak se cítíte.....
    Přeju Vám taky v rámci možností krásný vánoční svátky a co nejdřív, aby přišlo jaro, zas nějaký pomáhající ruce, aby šlo dílo od ruky...Držte se, ženská, já mám pocit, že to zvládnete a zas to tam dáte do kupy.... Napište sem, kdyžtak, co byste nejvíc potřebovala a co by se vám hodilo, zkusíme to myslím všichni nějak sehnat a poslat....
  • Stálý odkaz | Vloženo 26. 12. 2010, 10:00

upřesnění "všichni" - měním na "všichni, co třeba budou chtít a budou moct"....:)
  • Stálý odkaz | Vloženo 31. 12. 2010, 16:18

Všem Vám přeji ze svého megeřího brlohu o teplotě 15,5 stupně s mokrým stropem suchý a teplý Nový rok :-)))) doufám, že všichni, kdo touží po novinkách po dlouhém čase přivítali novou informaci a děkuji svým lidem, kteří se láskyplně starají o ˇmne a mou havěť, bez nich bych to asi neprodýchala (dík všem pomocníků, ale i ponocníkům na chatu, dík všem, kdo občas přijedou, kdo nám ve vypjatých situacích perou prádlo, zapojují spotřebiče, občas uvaří skvělou večeři a nechávají naše hnáty hřát u svých krbů, všem, kdo si ještě od léta pamatují... ) Díky i těm, co si nepamatují, alespoň je nemusím nosit v hlavě :-))))) Simona megera a Marta
  • Stálý odkaz | Vloženo 31. 12. 2010, 18:45

Reakce na [1386029]: Megero, Megero... nevím, jestli se po tvém příspěvku mám smát (jakože černý humor) nebo plakat (jakože lítostí nad tvou situací). Ale jak tě tak trošilinku znám, budu se smát, protože ty jsi prostě nezlomná ženská a jen tak něco tě neporazí:-))).

Tak vám oběma přeju moc a moc štěstí, pevné zdraví a hodně silné nervy, máte to obě opravdu zapotřebí. Hezký nový rok 2011 tobě i Martě, o hooodně moc lepší než ten uplynulý!
  • Stálý odkaz | Vloženo 07. 02. 2011, 20:30

přátelé, kamarádi, nepřátelé, lhostejníci.... hlásím, že dosud žijem.... a s pohledem na datum posledního příspěvku v pohromách jsem ráda, že se letos ještě nikomu nic vyloženě zlého nepřihodilo.... tak ať to vydrží... těším se na jaro a doufám, že to plánované domácké setkání s prvními dvěma jmenovanými kategoriemi - u nás doma pod širým nebem, a grilování domácího pašíka na podomácku vyrobeném dřevěném uhlí klapne, a že se uvidíme :-) Těším se na Vás, jen co bude přijatelnější počasí, zatím nám ze stropu příliš často prší a i topení za mnoho nestojí :-))))
  • Stálý odkaz | Vloženo 08. 02. 2011, 13:55

Jsem ráda, že přišla svodka z Megeřína. Denně lehce pokukuji, zda se ve vláknu cosi nepohnulo, no nemám odvahu brnknout zde dotazem, neb je mi jasné, že logicky a právem by následovala zmínka o mailech, telefonech a osobní pozvání na místo činu... Jenže - viz vlákno o tom, koho byste rádi poznali - Simčo, ty chybíš tady, všem a zcela veřejně :) Tvoje "pádná ruka" už je zapotřebí :)
  • Stálý odkaz | Vloženo 17. 02. 2011, 20:48

Všem přeji hezký večer, ozývám se znovu neb to vypadá, že počasí se nám lepší a lepší a lepší a tak znovu začneme řádit. Teď ovšem už na vyšším levelu. Obracím se proto na ty, kteří mají čas, chuť sílu i potřebné schopnosti - bude nutné shodit trámy, které sice ohořely, ale zůstaly vztyčené k nebi. Loni jsme sice obdržely nabídku právě na tenhle typ prací, ale protože už se pak nikdo neozval, nepředpokládám, že by pomoc byla ještě aktuální.Abychom mohly střechu nějak znovu zakrýt, bude prostě třeba tahle torza shodit a odklidit. Pojistka zatím vypadá tak, že skutečně neumožní nic jiného než zakrytí střechy a částečnou opravu minima k žití. Pokud se tedy mezi Vámi ještě vyskytuje někdo, kdo nejen nezapoměl, ale má chuť nám pomoci, dejte mi prosím vědět do mejlíku, není třeba to řešit hromadně na diskuzi, která je určena koním, protože tohle bude spíš demoličtina a stavařina a věci související.... podkova@email nebo telefon 777321741 jsou stále aktuální. Z megeřína zdraví dvě důchodkyně :-)
  • Stálý odkaz | Vloženo 21. 02. 2011, 09:14

Přátelé, díky za to, že jste :-)
  • Stálý odkaz | Vloženo 23. 02. 2011, 16:03

Megero, zdravim ze zamori. Co tvoji kone, porad v provizoriu? Je sance, ze se v dohledne dobe do Megerina vrati?
    A vubec, docela bych uvitala nejaky ten referat o navsteve Megerina od nezavisleho dopisovatele - brigadnika, najde se nekdo?
  • Stálý odkaz | Vloženo 24. 02. 2011, 16:14

oj cukříku nevím, jestli někdo bude mít chuť... JInak koníci se mohou vrátit až bude slušnější počasí a alespoň nějaký výběh funkční. Zatím je zem zmrzlá na kost, takže se moc nedá nic dělat, začínáme ve dnech kdy neprší alespoň pálit zborcené slámové stěny a pomalu vyklízet vnitřek - s helmama na hlavě, padá omítka tak, že už to zabilodospělého kohouta...
  • Stálý odkaz | Vloženo 17. 07. 2011, 13:31

novinky z Megeřína.... S pojiťovnou se stále jedná, ale z částečného plnění se podařilo zejména díky mému příteli postavit jak novou střechu, byť jsme museli kvůli statickému posudku oželet půdu a tím velký úložný prostor, tak se podařilo znovupostavit vnitřní prostory, které sice nejsou dokončeny, lae do zimy snad budou. Pro koně vznikla pevná ohrada s přístřeškem, která brání jak zvídavým koním v úteku, tak žertovným spoluobčanům v tom, aby jim výlety umožňovali. Do rodiny se přistěhoval nový pes, jeden se také narodil, počet slepic nejdřív dramaticky klesl, něco si vychutnala zvířátka čtyřnohá, něco zřejmě dvounohá, nyní opět vzrostl díky nákupu maranských kuřátek nesoucích v dospělosti krásná tmavě hnědá vajíčka a také pílí našich slepiček a kohoutků, kteří zůstali věrní a nenechali se chytit a sežrat, takže z vlastních zdrojů je to ještě plus 18 kousků. Počet koní zatím zůstává na 3 i když není vyloučeno, že jeden kousek ještě do rodiny přikvačí. Mezi kočkami se také pohnuly krabice hejbejte se.... Opustilo nás několik koček, některé nepřežily stres, hnusnou zimu, jiné se odstěhovaly k přátelům, ale v tuhle chvíli je stav na 7 kouscích - Naše požárnické kotě Soptík s bratříčky Nosíkem a Bradičkou, doplněni v mužské části britským chlupáčem Filipem a dámy jsou v počtu 3 bílá Nelinka s mou Pyraňkou a šedá Rozárka, kterou asi čeká operace zadní nohy. NIo je stále hlavou psí smečky, kterou za záhadných okolností na podzim opustil pes NO Lex, ale namísto něj přijela na Megeřín jeho maminka Tes, přezdívaná Tesilka.... od poloviny června nás oblažuje svou přítomností štěňátko Waldík a od včerejšího dne chlupatý Robin. Činčily ještě před zimou vypustil nějaký šikula z voliery a tak Čestík, Sněhurka a jejich Flíček jsou kdovíkde. Ani potkani už nejsou součástí naší smečky, což asi není trvalý stav, protože pro ně máme slabost....
    Stav koní není právě luxusní, protože jim díky našemu časovému vytížení chybí pohyb, takže nabaštěná panděra a opadle zádové svaly, ale snad se to už brzo zlepší. Díky vlídné péči Petra Soukupa se i kopyta našeho poníčka dávají postupně dopořádku. Už byl dokonce na několika nenáročných procházkách nejdřív na ruce a naposled už i bez sedla pod dcerou v lese. Dostihový "magor" Bukáček trpělivě učí přítele jezdit po polích, chodit z kopce a do kopce, brodit se v řece a sem tam pár cvalových aby věděl, že i on to umí :-) Pan profesor Unkas je až na kašel, z větší míry zaviněný prachem a alergií vcelku v cajku a prý to celé vidí celkem nadějně.Prasulka slečna prdelka čeká každým dnem přírůstek do rodiny a pan Punčoška se na tu velkou slávu vychystal výměnou zimního kožichu za letní, takže je teď "na ježečka" Marta všechny krmí a uklízí zatímco já jezdím s mrkvičkou. A žlutí již vědí, že se blíží chvíle, kdy začnu rozesílat emailíky a smsky, že se blíží kolaudace a doufám, že ti, kteří pozvání dostanou ho i přijmou, protože moc jiných příležitostí jak Vám poděkovat nemám a pak se těším, až se sejde parta fajn lidí, kteří by se možná jinak nepoznali... ne, že bych chtěla držet tradici Rolinky a na roční výročí požáru páchat benefiční koncert ve velkém stylu opentlený žebrotou, ale ráda bych Vás všechny viděla a alespoň trochu nakrmila vepřovým :-)))) tak naviděnou v Megeříně, přátelé....
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1 … a5449
  • Stálý odkaz | Vloženo 20. 07. 2011, 17:56

Udělali jste kus práce, klobouk dolů. Co tě nezabije, to tě posílí ;) Ať se daří!
  • Stálý odkaz | Vloženo 03. 09. 2011, 16:27

Děkuji za optimistickou zprávu, moc ráda jsem si to přečetla a hluboký obdiv.
  • Stálý odkaz | Vloženo 07. 09. 2011, 17:41

Reakce na [1411780]:

též jsme rádi, že se Megeře daří dobře :) a dodávám jen do zprávy, že koťátka (Tes a Daisy), která nám darovala Megera do stáje jsou úžasná a každého okouzlí jejich zbarvení :) a v neposlední řadě to jsou výborné lovkyně myšek :) Díky Meg
  • Stálý odkaz | Vloženo 11. 09. 2011, 19:18

Reakce na [1416399]: Jéje, díky to potěší. Lovkyně jsou po mamince, která si užívá odpočinku u mojí maminky, bez koťat, lenošná až běda a tlustá jako čuník... Ale mamča o svou kočku při požáru přišla a tohle je důstojná společnice důstojné starší dámy :-) Zdravím na jih Čech a přeji hezký konec léta

1 ... 9 10 11

Equichannel na Facebooku

Naši partneři