Kochánky - Megera

• Stálý odkaz | Vloženo 02. 08. 2010, 18:15

• Stálý odkaz | Vloženo 02. 08. 2010, 19:25

Reakce na [1369076]: Strašně ve mně hrklo, že se něco stalo s Megerou. I když tohle je skutečná tragedie, stále jsou to statky pozemské, hlavně, že se nic nestalo zúčastněným lidem (a mé oblíbené Megeře).
  • Stálý odkaz | Vloženo 02. 08. 2010, 19:54

rád bych jí nějak pomohl,ale jsem v podstatě z druhého konce republiky....tohle je tragédie......
  • Stálý odkaz | Vloženo 02. 08. 2010, 20:11

Reakce na [1369076]: Ježiš, to je jak noční můra. Chtěla bych nějak pomoci, ale jinak, než finančně to asi nezvládnu. Ujme se někdo kompetentní uspořádání sbírky?
  • Stálý odkaz | Vloženo 02. 08. 2010, 20:12

S Meg jsem odpoledne mluvila, ale zatím sama říká, že není s čím pomáhat. Odklízení škod musí nejprve počkat na pojišťováka a sumarizace toho, co musí dolů atd. musí udělat odborníci, což chvíli trvá. Je to hrozné, ale při vší té smůle si zachovala trochu toho silně černého humoru. (Nicméně vím, že sil bude rychle ubývat....)
    Pro případné zájemce mám v mailu číslo konta, které jsem ze Simony nátlakem dostala. Zde se mi zveřejňovat nechce, nechtěla jsem ani nic psát bez jejího vědomí...
    Až bude Meg vědět co a jak dál, ozve se, protože rukou bude potřebovat moc.
  • Stálý odkaz | Vloženo 02. 08. 2010, 20:13

Reakce na [1369085]: Sbírku organizovat nebudu, to jsem nikdy nedělala a teď už jsem navíc jen FO. Číslo soukromého účtu ale mám a nevadí mi rozeslat maily.
  • Stálý odkaz | Vloženo 02. 08. 2010, 21:37

ahoj lidičky, jsem celá, všichni jsme celí, koně jsou ok, psi, kočky, prasátka, slepičky, činčily, potkani i veverčák Richard.... co zůstalo z baráku je na videích vidět, zatím nemám ani kde stáhnout vlastní fotky, ale je to vůbec k něčemu je sem dávat.... uklízíme jen to nejnutnější - příjezdovou cestu a odhořívající slámu, seno a piliny. Všude je smrad, voda a jako kulisa pro víkendový den je to fialovej hnus... a asi to bude hooodně prodloužený víkend.... I to málo co děláme je úmorné, protože ten barák je nekonečně obrovský. Jsme bez elektřiny, ale máme vodu - to je dobré. Jsme bez střechy nad hlavou, ale zato máme 260 metrů sklepa vhodného k uskladnění značkových vín... to je asi taky dobré, že :-)))) jsme špinaví, smradlaví a utahaní.... ale živí a zdraví.... Zítra vyjíždím s mrkvičkou do Plzně, návštěvy přijímám ve svém salonku až ve čtvrtek - to mám volno - a prosím choďte postupně, buňka je malá a skleniček na šampáňo jen omezené množství.... No co víc... nic....
  • Stálý odkaz | Vloženo 02. 08. 2010, 22:46

Meg je mi to strašně líto, ale hlavně, že jste všichni v pořádku!!! Jak se říká, neštěstí nechodí po horách, ale po lidech :(

Helčo č.ú. prosím na v.radana@seznam.cz

Držte se!!!
  • Stálý odkaz | Vloženo 02. 08. 2010, 22:55

Moc mě to mrzí :-(( Jestli požár někdo založil úmyslně, tak chytit a useknout ruce nebo nejlépe rovnou hlavu....
    Držím palce, ať se z toho co nejdřív oklepete...
    Pokud to Meg nevadí, tak rovněž prosím o číslo účtu na mail.
    Díky
  • Stálý odkaz | Vloženo 03. 08. 2010, 09:11

Také je mi to moc líto, mrazí mi z toho v zádech. O to víc se divím, že k nám do Plzně dnes Megera přijede s mrkví. Já bych asi neměla sil...
  • Stálý odkaz | Vloženo 03. 08. 2010, 12:34

No potěš koště. Přeji hodně sil a dobrých přátel, na které se dá obrátit (síly brzo dojdou). Každopádně tě teď už jen tak něco nerozhází, taková věc naučí člověka řešit důležité věci.
    Zdar, sílu a úsměv :-)
    Z.
  • Stálý odkaz | Vloženo 03. 08. 2010, 13:20

Meg, doufám, že všechno zvládneš a pojišťovna pomůže. Hodně ve mě zatrnulo, protože nám se málem stalo úplně to slejné. Dodávka plná slámy zaparkovaná vedle stájí se sama vznítila, naštěstí hasiči se činili a odneslo to jen auto a očouzené zdi. Přeju hodně síly s odklízením škod, zdravé zvířectvo a pevné nervy...
  • Stálý odkaz | Vloženo 03. 08. 2010, 16:53

Megero, stejně jako všichni výše uvedení Vám přeji pevné nervy. Hodně pomocných rukou a také poprosím číslo vašeho účtu na mail. Vím, že to je předčasné,ale pokud budete rekonstruovat budovy, přítel má hodně známých ve stavebnictví a sám má firmu na okna. Už jsem s ním mluvila a je schopen Vám udělat velmi příjemnou nabídku. Snad Vám budu moci pomoci alepoň takto. Kdykolik se na mě můžete obrátit.

Hodně zdaru. Katka
  • Stálý odkaz | Vloženo 03. 08. 2010, 22:12

Ahojte.... Katko i ostatní díky za nabídky, jen hlásím novinky - celou noc tu lilo jako z konve, takže všude jsou louže ze spálenin a popela, všude to smrdí a nezůstalo jediné suché místo.... ale malý domeček je zaplachtovaný, takže pokud počasí bude přát, bude to první místo, které začneme opravovat. Pojišťovák přijde zítra....
  • Stálý odkaz | Vloženo 03. 08. 2010, 22:39

Meg..... co říct..... snad jen že přeju pevné nervy a hodně sil
  • Stálý odkaz | Vloženo 04. 08. 2010, 15:10

Reakce na [1369114]: Radano, moc díky, koupila jsem další troje vidle na odhazování shořelého sena a slámy :-) děkuji za pomoc, Ode dneška říkám vidlím "caravky"
  • Stálý odkaz | Vloženo 04. 08. 2010, 17:54

Reakce na [1369170]: Zuzko, dík, vím, že víš, o čem mluvíš. Už jen těch pár dnů mi poskytlo tolik informací o situaci, o lidech, o místě, kde žiju, o sobě .... Trochu drsná škola života, ale budu se snažit školné nepromarnit....
  • Stálý odkaz | Vloženo 04. 08. 2010, 17:57

Reakce na [1369232]: Káťo, mail se vrátil nedoručitelný. Napište mi prosím vy na helena@equichannel.cz. Děkuji.
  • Stálý odkaz | Vloženo 04. 08. 2010, 20:50

Meg za to málo fakt není potřeba děkovat, po výplatě pošlu ještě něco málo. Jinak písnu mejl, dnes jsem mluvila s někým, kdo se o Váš případ zajímá a mohl by pomoci.
  • Stálý odkaz | Vloženo 04. 08. 2010, 20:57

Helčo Kátě číslo přepošlu
  • Stálý odkaz | Vloženo 05. 08. 2010, 13:50

Novinky ze včerejšího večera.... pojišťovák nám požehnal začátek úklidu. stav zničení - střecha 100%, stavba 50% ovšem před návštěvou statika, takže zatím soudil jen z toho, že boční stěny stojí.... Všechno neuvěřitelně smrdí....
    Takže pokud by někdo opravdu chtěl pomoci, pak mi prosím dejte vědět, každá ruka je vítaná, protože práce je tu nekonečně, ale nerada bych, abychom o sebe zakopávali nebo vytvářeli ještě větší chaos, než už je, prosím tedy ty, co nabídku mínili vážně, napiště mi do mejlíku kdy můžete , kolik lidiček, případně zda potřebujete zajistit místo na přespání.
    Velmi bych přivítala, kdyby někdo mohl přijet autem s koulí, případně normálním malým přívěsem, na kterém by se dala odvážet sláma, piliny, seno...
    Zatím se jedná o popožárový úklid ze země, včetně ohořelých trámů, v další fázi pak bude třeba sundat i ohořelé krovy, které ale zůstaly na půdě. Tam pak bude potřeba někdo, kdo ví, jak na to, jak ve výškách s takovým prevítem zacházet....
    můj telefon je 777321741, email podkova@email.cz.
    Děkuji všem :-) Simona
  • Stálý odkaz | Vloženo 06. 08. 2010, 13:23

připojuji dík HeleS a žofré za jejich podporu... holky děkuju Vám oběma :-)
  • Stálý odkaz | Vloženo 06. 08. 2010, 23:53

Reakce na [1369545]: Držte se tam, Simi.

Škoda, že tohle téma není na hlavní diskusi. Podle mě tam patří víc... a navíc jsi pro lidi tady v průběhu let udělala hodně moc dobrého. Pro koně taky... a nejen tady, jo.

No.. jen chci říct, že tohle není něco, co za týden vyvane. Prostě - dej vědět. Když každej pomůže trochu, vznikne síla.

Za Rolinku kdysi se stydím. Že jsem poslala. Naivní idiot. A to by bylo, aby teď... docela pakárna, ne?

Je to hrůza, co se vám stalo. Kéž bych mohla pomoct víc.
  • Stálý odkaz | Vloženo 07. 08. 2010, 08:01

Reakce na [1369545]: Za nic.Společná pastvina pana Koukolíka je nám myslím jasná.:-).I tady s klasikem chčije a chčije....já dost nerado spím v mokru.
  • Stálý odkaz | Vloženo 07. 08. 2010, 10:58

žofré
    Reakce na [1369545]: Za nic.Společná pastvina pana Koukolíka je nám myslím jasná.:-).I tady s klasikem chčije a chčije....já dost nerado spím v mokru.

...chčije a chčije...v mokru spí každej teplokrevnej nerad:-(
    - od včerejšího večera pořád myslím na to, jak se tam Meg topí v hnusnejch černejch smradlavejch sračkách. Škoda, že je to přeci jen kus cesty, jinak bych už poslala ten továrně červený traktor, co mi Meg nabízela pomoci najít, když se vypařil, aby jim tam helfnul. Ach jo...
    Ještě mě napadá - Megero, jak jste na tom v Kochánkách se zásobami na zimu - shořelo vše, nebo jste něco měli jinde?
  • Stálý odkaz | Vloženo 07. 08. 2010, 13:06

Rumbičko moje, mám pár pytlů ovsa, koně se zatím pasou, zásoby sena i slámy a pilin shořely do mrtě, ale předpokládám, že můj dvorní dodavatel sena mi ho přiveze - až bude třeba a až bude hlavně kam... tady by teď nebylo ani kam to dát... a upřímně teď ani za co koupit. Naštěstí zatím je co pást a ten mizernej déšť alespoň popožene trávu. Už tu mám jen své 3 koně, nájemní kobylka odjela včera večer narychlo jinam. Jsem krok od rozhodnutí zrušit to celé... uvidím, jak se na to budu dívat, až vyleze sluníčko...
  • Stálý odkaz | Vloženo 07. 08. 2010, 13:36

HelaS ono je otázka, kam tohle patří, po týdnu už možná do bažiny.... nakonec koho to zajímá, týden staré téma je mrtvé. Pokud to Bohoušek dal do diskuze o koních, byl to omyl, tam to nepatří.
    Proč by ses měla stydět za Rolinku, za co, že ses snažila pomoci, protože jsi dostala informaci, že je tam někomu zle? jak jsi mohla odfiltrovat z toho, co sis přečetla, jak to je skutečně - nemohla, tak se tím netrap. Jestli ti to udělá radost, můžeme si s Caravou, Sváťou, žofré a tebou udělat vlastní výroční benefici příští rok 1 srpna - to datum se pamatuje líp než nějaké jiné, třeba 17 únor.... Pravda, bude to benefice skromnější, Hálová by nám mohla fouknout do flétny, Vlado nám pustí něco od Nohavici, Evička Marková si s námi bude notovat na dálku,. Marta, která je tu se mnou, nám zatančí - naučím jí čardáš, času je tu na to v tom dešti dost.... Neumím poruč větru dešti... ale už umím alespoň poručit sama sobě a to je taky fajn :-) "marš k vidlím" ... tak pa, já jdu :-)
  • Stálý odkaz | Vloženo 07. 08. 2010, 15:22

Reakce na [1369638]: Přidávám se ke klavíru a mám šikovnýho harmonikáře. Ale nechápu, v co se to zvrtává, myslela jsem, že jde o kamarády, kteří soucítí a ne o vynucování (ne z tvé strany, Meg, pochopitelně) pozornosti.. Helo, rozeslala jsem ke dvaceti mailům s kontem těm, kteří chtěli. Je vysoké datum, asi všichni čekáme na peníze. Ovšem v tomhle duchu jsem to původně vůbec neviděla... to fakt nechápu.
    Meg, stále platí, co jsem ti říkala do telefonu. I TTýmu jsem řekla, ať se dohodne s tebou..
    Pa a držte se.
    Teď to pro změnu šíleně plave na severu, tisíciletá voda :-( Opravdu rok plný obratů :-((
  • Stálý odkaz | Vloženo 07. 08. 2010, 17:45

Novinky z Kochánek - neplave to jen na severu, plave to i u nás, Brodce nad Jizerou mají 3 stupeň, k nám je to od nich po Jizeře jen pár km, takže čekáme. Koně tedy z výběhu u řeky museli do jiného - inu co....
    Helčo, krom Caravy a Hely S, samozřejmě Evky H i M, Vlada a Marty, která je tu se mnou od samého začátku se mi nikdo do mejlu neozval, ale já si pomoc ani solidaritu nevynucuji, snažím se sem napsat, co se děje. takové věci jako láska, pochopení, sympatie ani empatie - to se vynutit přece nedá.... a kdyby dalo, jakou cenu by to mělo ?
    Pro mě je teď důležité, abych neklekla zdravotně, drobek se hlásí astma a asi chřipka, jsem od přírody nedostatečně obojživelná. Nicméně dobrá nálada mě nepřechází, humoru neubývá - jsou tací, co mě i v téhle situaci dokáží rozesmát....
  • Stálý odkaz | Vloženo 07. 08. 2010, 18:15

Reakce na [1369669]: Voda - četla jsem na netu. Když se to s.. Meg nemáš to jednoduché :-( Více viz FB. (A viz závorka.. )
    Lipovej čaj a med ti zbyl nebo ti je mám poslat? :o)

1 2 3 ... 11

Equichannel na Facebooku

Naši partneři