Pomoc pre zvieratá na Haiti.

• Stálý odkaz | Vloženo 24. 01. 2010, 17:24

pro česky mluvící málo výmluvný odkaz mony..... a navíc mám pocit, že tohle téma - tedy živelné pohromy a zvířata v nouzi - je myšleno pro víceméně území naší republiky (Slovensko nevyjímaje) , abychom mohli sdílet informace a pomáhat si vzájemně - vyhořelé stáje, povodně - tedy nabídky ustájení, forma pomoci krmivem a stelivem, dekami, fyzickou pomocí..... možná se pletu a admin to uvede na pravou míru
  • Stálý odkaz | Vloženo 24. 01. 2010, 18:51

Reakce na [1346661]:
    Píše sa tam,že Skupina ochrancov zvierat Animal Relief Coalition for Haiti,chce vyraziť na Haiti
    s veterinárnim vybavením,aby pomohli zvieratám,ktoré sa počas zemetrasenia poranili.
    Pôjdu cez Dominikánsku republiku na Haiti,ale ešte čakajú na patričné povolenia,ktoré na vstup potrebujú.Chcú postupne prejsť všetky zasiahnuté oblasti.
    Majú tam aj konto,na ktoré môžu ľudia prispievať,aby vedeli vybaviť všetkým svoju pojazdnú veterinárnu kliniku.
    Asi tak zhruba toľko.
    Ja som si myslela,že ide o pomoc koňom a zvieratám v núdzi,kdekoľvek na zemy ak je taká možnosť.
    Ospravedlňujem sa!

Ale ak je to tak,tak sa adminom ospravedlňujem a prosím o zmazanie príspevku.
  • Stálý odkaz | Vloženo 26. 01. 2010, 09:20

Reakce na [1346697]: No, já myslím, že není proč se omlouvat. Proč by to tu nemohlo být? Zvířata netrpí jinak jen proto, že nejsou odsud. Bohužel ale pochybuji, že jim lze opravdu pomoci - vždyť tam nemají ošetření ani lidé. Humanitární pomoc a lékařské ošetření se nedostalo podle zpráv k třetině postižených lidí. Bída, no. Je to ušlechtilá myšlenka, tak budeme doufat.

Equichannel na Facebooku

Doporučujeme:

Foto koní | Chladnokrevníci | Kurzy a semináře | JK Pegas