O koních bez koní - obecné OTÁZKY

• Stálý odkaz | Vloženo 14. 12. 2009, 21:25

...k pořadu, jeho programovému schéma, moderátorům, rychlosti vysílání, technickému zajištění... můžete klást právě zde.
  • Stálý odkaz | Vloženo 17. 12. 2009, 08:30

Dobrý den, nevím, jestli je to jen můj problém, ale jakmile se chci podívat na úvodní díl na webu, okamžitě mi spadne prohlížeč, a to jak Mozilla Firefox, tak Internet Explorer i Opera. Všechny prohlížeče jsou aktualizované na nejnovější verzi, tak opravdu nevím, v čem může být problém. Mohli byste mi prosím někdo poradit co s tím?
  • Stálý odkaz | Vloženo 17. 12. 2009, 08:40

Firefox 3.5.2 funguje, jinak v úterý se dívalo prý ke dvěma tisícům lidí. ale psala i Mišmoň, že jí to nejde.
    Holky, potřebuji kombinace vašich operačních systémů, verzí prohlížečů, pluginy jaké máte..

Kluci z HorseTV také říkali, že na nelegálním softu to nepůjde.. Já se v téhle technice videa nevyznám, takže to mohu max. předat dál. Ještě někdo další s tímto problémem?
  • Stálý odkaz | Vloženo 17. 12. 2009, 08:43

Jinak mě se prohlížeč nezavře (nespadne), ale zmenší a přes něj se pouští videoprogram. Možná že se vám zavře prohlížeč, ale už nespustí program s videem(?)
    Marku, Martine, prosím?
  • Stálý odkaz | Vloženo 17. 12. 2009, 08:59

No já mám legální Win Vista Home Basic 32bit, Firefox je verze 3.5.6. (pluginy: Adobe Acrobat 9.1.0.163, Java Deployment Toolkit 6.0.170.4, Java Deployment Toolkit 6.0.170.4, Java (TM) Platform SE 6U17, Microsoft Windows Media Player Firefox Plugin 1.0.0.8, Mozilla Default Plug-in 1.0.0.15, Shockwave Flash 10.0.42.34, VLC Multimedia Plug-in 1.0.1.0), Opera myslím verze 10 (pluginy: Shockwave Flash, Microsoft Windows Media Player Firefox Plugin, Java Deployment Toolkit 6.0.170.4, Adobe Acrobat, Windows Presentation Foundation, VLC multimedia Plug-in). Tak snad jsem napsala všechno potřebné :-)
  • Stálý odkaz | Vloženo 17. 12. 2009, 09:07

Vyčerpávající :o) Díky, upozorním producenty (i když oni sem chodí i beze mě :o)
  • Stálý odkaz | Vloženo 17. 12. 2009, 09:51

Me to dlouhou dobu neslo vubec. Na zaznamy z CSP jsem se vubec nedostal. Ted mam Windows 7 a vse mi slape jak ma a to i IE, Mozzile i Chrome..

Jinak moc nevim, jak poradit. Sam jsem nebyl schopen pod WinXP rozchodit videa ani sam sobe (a to se povazuji celkem za odbornika). Take se mi vzdy prohlizec zavrel, obras vytuhl pocitac tak, ze musel prijit reset.

Podle me je na strankach HorseTV neco nestastneho, co pusobi nekrerym, uzivatelum takoveto potize. Muze se jednat o nejaky skript, ActiveX komponentu nebo neco podobneho, co koliduje s jinym naistalovanym softwarem, proto to vetsine jde, ale nekomu to muze pusobit problem. Bohuzel se mi nepovedlo vypatrat pricinu. Nyni, po reinstalaci PC uz potize nemam..

Ale jak provozovatale HorseTV vcera rikali, chysta se nova verze stranek, kreta bude pouzivat stanardnejsi zpusob streamovani do webu - Adobe Flash - tedy to, co pouziva YouTube, Stream.cz, Equimarket.eu i Equichannel.cz. Pak verim ze video pojede 99,9% uzivatelu. Sam se na to uz tesim, soucasna technologie neni nejstastnejsi..
  • Stálý odkaz | Vloženo 17. 12. 2009, 09:59

Reakce na [1340621]: No vidíš, tobě to na XP nešlo, mě to na XP jde i bez reinstalu (a to je mám už asi 4 roky a potřebovaly by ho jako sůl..). Já bohužel také víc neporadím a obávám se, že ani nikdo jiný, když ten počítač, kde to nejde, nemá před sebou a nezná :-( Tohle mě štve, když nemůžu pomoct.
  • Stálý odkaz | Vloženo 17. 12. 2009, 10:35

Presne tak, take mi vzdycky stve, kdyz nemuzu pomoct :-(
  • Stálý odkaz | Vloženo 29. 12. 2009, 20:54

Už mi to šlape, už na to civím! Sleduji třetí díl O koních bez koní. To je super! I takový PC analfabet jako já zvládnul istalaci aktualizace prohlížeče, a už se kochám;-))
  • Stálý odkaz | Vloženo 30. 12. 2009, 19:42

Tak mě horse TV nejede...otevřu program (zkoušela jsem všechny díly) - klip se spustí, ale funguje pouze zvuk ale v okně (display), ve kterém klip běží je jen bílá čára na středu v černém poli. Vlastně obrazový přenos mě běží jen v té milimetr úzké čáře vprostřed obrazovk - udělala bych screen, ale jsem totální PC ignorant, takže to neumím :-(
    Stejný problém mám u všech videí na Horse TV. Přitom na podzim, jsem si tam přehrávala video o školení přepravců a to mi šlo v pohodě, teď nespustím jediné video - u všeho je zvuk a tenká čárka uprostřed.
    Jinak je tam u jednoho videa test modulu přehrávače, což jsem si udělala pro WMP a píše mi to, že modul mám....tak z toho nejsem moudrá.
    Jinak hrubé info o PC:
    PC: Windows XP, Office Small Bus. 2003 (legální)
    otevřeno v Mozilla 2.0.0, kde najdu seznam nainstalovaných zásuvných modulů bohužel netuším :-(
    Navíc mi systém ani nehlásí žádnou chybu, ani že je potřeba nainstalovat nějaký modul - to bych samozřejmě udělala.
    Jinak třeba běžně sleduji CT24 přes net, poslouchám rádio atd - s tím problém nemám.
    Díky za rady.
  • Stálý odkaz | Vloženo 30. 12. 2009, 21:27

U mě se dělo to, že obraz přeskakoval, zvuk jel. Obraz byl zaseknutý v jednom místě, pak poposkočil o pár vteřin dál a tam zase zůstal zamrzlý. Když si to zpětně vybavuju, díl s přepravci mi dělal to samé, od té doby jem na to nekoukala... až teď asi. A protože to zas poskakovalo, vyprdla jsem se na to. U počítače jsem totální uživatel, takže krom toho, že mám XP toho moc nevim:-)
  • Stálý odkaz | Vloženo 01. 01. 2010, 20:50

Měla jsem zcela stejný problém jaky vy - uzounkou čárku a pouze zvuk či zaseklý obraz. A protože jsem opravdu PC analfabet, tak jediné, co mne napadlo - omrknout verzi prohlížeče. Jede to v Windows media player. A pro tohle je potřeba verze 9.0. či jak se to píše. Naštěstí je PC inteligentnější, než já;-) a samo mi při mých snáhách nabídlo stáhnout aktualizaci. Od těch dob mi to šlape. Tak asi tak.
  • Stálý odkaz | Vloženo 02. 01. 2010, 00:01

Reakce na [1342399]:
    Czarowniczka, moc děkuji za radu - uhodila si hřebíček na mou tupou hlavičku :-)))
    teď jsem aktualizovala Media Player a videa již fungují.
  • Stálý odkaz | Vloženo 02. 01. 2010, 11:06

Tu janka107: Tak to jsem fakt ráda;-) Protože jsem opravdu PC primitiv, tak musím vždy zkoumat jen to, na co má hlava stačí. Sice to málokdy vyjde, ale když vyjde, tak mám takovou radost:-DDD
  • Stálý odkaz | Vloženo 03. 01. 2010, 06:14

Pokud by někomu nejelo v opeře ani po nainstalování WMpluginu, je třeba vložit tuto knihovnu do složky :Programy Files-Opera-programy a mělo by to jet.

Odkaz na knihovnu http://bin.mypage.sk/FILES/np-mswmp.dll
  • Stálý odkaz | Vloženo 03. 01. 2010, 10:25

Ahoj, neví někdo jak to rozjet v Linuxu ?
  • Stálý odkaz | Vloženo 03. 01. 2010, 11:03

MiK.
    Pokud by někomu nejelo v opeře ani po nainstalování WMpluginu, je třeba vložit tuto knihovnu do složky :Programy Files-Opera-programy a mělo by to jet.

Odkaz na knihovnu http://bin.mypage.sk/FILES/np-mswmp.dll

Celá cesta je - :Programy Files-Opera-programy-plugin-pak vložit knihovnu a jede to.
  • Stálý odkaz | Vloženo 04. 01. 2010, 14:43

Reakce na [1342621]: Dík Miku za výpomoc :o)
  • Stálý odkaz | Vloženo 04. 01. 2010, 16:15

Jinak na EQCH připravujeme videosekci, kde se budou záznamy vysílání shromažďovat k pozdějšímu přehrání ve formátu flash. Mělo by to pro vás být přístupnější. zatím nám to vázne na velikosti ukládaných souborů, ale statečně bojujeme dál. Ono něco jiného je pětiminutová skeč a bohužel něco jiného třicetiminutový pořad v ucházející kvalitě. Martine, asi tě budeme s Markem potřebovat!
  • Stálý odkaz | Vloženo 05. 01. 2010, 09:27

Konečně jsem se dostala ke shlédnutí prvních dílů a musím říct, že se mi to moc líbí :-)
  • Stálý odkaz | Vloženo 10. 01. 2010, 12:14

Nějak se nestačím orientovat. Equi TV a Koně TV a Horse TV. Jsou tři? Nebo dvě? jedna? Kdo za kterou stojí?
  • Stálý odkaz | Vloženo 10. 01. 2010, 12:16

Reakce na [1340611]: Toto je blbost. Tedy ta část týkající se nelegálního softu.
  • Stálý odkaz | Vloženo 11. 01. 2010, 09:25

Reakce na [1343949]: To přeci zvládneš, projet si jejich weby. EquiTV je Ondra Zalabák, nyní spojený s Jezdectvím. KoněTV určitě znáš sám - http://www.polar.cz/, vysoce profesionální záležitost, spolupráce pokud vím s Novou a Primou (což je plus). HorseTV je projekt FTV Production. KoněTV a FTV prod. jsou firmy, působící už léta. HorseTV a EQCH nemají žádné materiální nebo finanční propojení, my vymýšlíme obsah ze svého pohledu a máme od FTV veškerou podporu.

Jinak technickou stránku HorseTV už neřeším. Už jsem si slov a nápadů vyplakala dost, není to můj projekt, ať se starají pánové sami :o) Je fakt, že jejich web je ze zmiňovaných tří pro mě nejhorší a nejhůře funkční, čekám na spuštění ve flashi. To ale neznamená, že zavrhuju jejich aktivity - právě naopak. Ne každé soukromé studio dostane svůj pořad do veřejnoprávní TV a tihle už to dokázali. To je pro mě v propagaci koní podstatné, mít vůbec tu možnost. Škoda, že tak prdí na svůj marketing v našem oboru.Tak jen taková úvaha k ránu.
  • Stálý odkaz | Vloženo 11. 01. 2010, 17:59

Reakce na [1344080]: Díky. Ztrácel jsem se v tom trochu.
  • Stálý odkaz | Vloženo 11. 01. 2010, 21:09

Reakce na [1344080]: Taky jsem se v tom motalo:-).

Tak když si připadám vymotané,i když je to projekt "pánů" a náměty jsou ve vedlejší diskuzi,bylo bych zvědavo,co by třeba s jedním dílem stran A1/1 udělal rejža a moderátor MiK:-).A co jíní,kontrapunkt,třeba.
    Jéééžišku...:-)
  • Stálý odkaz | Vloženo 12. 01. 2010, 11:31

Reakce na [1344217]: K tomu jen dodám, že Mikovi jsem to samozřejmě nabízelo :o)
  • Stálý odkaz | Vloženo 12. 01. 2010, 11:55

Reakce na [1344309]::-).Jasné,Ježíšek má v popisu práce číst přání
    /nojo,ale těch hodnejch:-(...:-D/

Tak to bude asi i o tom,jestli byl ještě trochu ztracenej,nebo už osvícenej a nalezenej.
  • Stálý odkaz | Vloženo 12. 01. 2010, 12:29

Reakce na [1344320]: Zaneprázdněnej, bohužel. Ale ještě mu odpovím ;o)
  • Stálý odkaz | Vloženo 12. 01. 2010, 13:57

Reakce na [1344327]: Jj,nechtěl možná riskovat zklamání publika EquiTV hazardem s nedodržením závazných termínů plnokrevných dílů seriálu ,show must go....možná se domníval,že interiéry budou v hasičárně,výjezdově..závěrečných dílů A1/1.,pro nějakou dalšíTV,a exteriéry v plenéru kdesi na severu..to čas bere moc,někdy nejen..
    Jednoaktofka o A1/1 nebo tak něco pro HorseTV ,to je zase jiný příběh,jak říká pan Kipling.
    A nebo vůbec ne :-)

"Nikdy neber koni zvědavost",zústávám jedno klikající voko:-).

1 2

Equichannel na Facebooku

Naši partneři